Indoorspeeltuinen zijn natuurlijk een paradijs voor kinderen, een plek waar ze heerlijk kunnen spelen en ravotten. Kidzcity in Utrecht is daarvoor de perfecte plek! Kidzcity heeft een ontzettend ruim aanbod van allerlei leuke activiteiten, waardoor ieder kind zich hier kan vermaken. En met de NapPas kun je bij Kidzcity nog meer voordeel behalen!

Kidzcity is een speeltuin waar heel veel te beleven is voor kleine en wat oudere kinderen. Voor de kleintjes vind je er bijvoorbeeld verschillende speeltuintjes met zandbakken, glijbanen en klimrekken. Ook is er een groot klimdoolhof waar de kinderen zich urenlang mee bezig kunnen houden. Adembenemende spectaculaire attracties zoals lasergames, botsauto’s en trampolines maken het geheel compleet.

De kleintjes kunnen in Kidzcity genieten van de balloonride, wat een hele leuke draaimolen is met verschillende kleuren en lampjes. In het kindertheater lopen artiesten rond die een hele show kunnen organiseren. Het paardencarrousel is een draaimolen voor de kleintjes. De pamperhoek is er speciaal voor de kleintjes waar ze kunnen spelen met loopautootjes en heerlijk rondjes kunnen rijden. Voor de oudere kinderen zijn er de botsauto’s, de familieglijbaan, het Kidzcity kasteel en de timekeeper.

Met NapPas kun je bij Kidzcity nog meer voordeel behalen! Je ontvangt namelijk wel 20% korting op je entree, maar ook op de verschillende attracties. Deze kortingen worden direct verrekend bij het betalingsproces, dus je profiteert overal van! Het is dus zeker een aanrader om met NapPas naar Kidzcity te gaan. Zo heb je nog meer plezier van een bezoek aan deze leuke speeltuin!